Sağlık

17 Nis 2017

Bir haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

 Bir haftada 5 kilo verdiren diyet listesi , bilinen diyetlerin aksine belirli günlerde belirli besinler ile beslenme esası üzerine kurulmuş bir diyet türüdür. Yani misal olarak bir gün boyunca meyve tüketirken ertesi gün sebze tüketeceksiniz. Bu diyetin vücudu detoksifiye ettiği ve aynı zamanda kilo verme olanağı sağladığı iddia edilmektedir.Bu bu diyeti uygulayarak bir haftada 7 kilo zayıflama olanağı vardır. Ancak genellikle 1 haftada 4-5 kilo verildiği diyeti uygulayanlar tarafından bildirilmektedir.
sağlıklıbilgiler

Bir haftalık zayıflama diyetinin diyet planı:

İlk gün muz haricinde dilediğiniz kadar meyve ve sebze yemekte serbestsiniz.
İkinci gün  sadece sebze tüketilecektir.
Üçüncü gün  ise 5 adet muz ve bir su bardağı yağsız süt tüketilecek.
Geriye kalan diğer dört gün de aynı şekilde 3 er günlük tekrarlar halinde meyve, sebze ve muz – süt şeklinde uygulama yapacaksınız. Gördüğünüz gibi bir haftada 5 kilo verdiren zayıflama diyetinin uygulanışı oldukça kolay ve diyet listesi hatırda kalıcıdır.
Bir haftalık meyve sebze diyetinin faydaları
Bir haftalık meyve sebze detoks diyeti oldukça dengeli ayarlanmış ve sağlıklı bir diyet türüdür. Kesinlikle halsizlik ve bitkinliğe yol açmaz. Açlık hissetmezsiniz. Gün boyunca meyve ve sebze tüketileceğinden dolayı, metabolizma hızlandırma işlevi görür ve kandaki toksinleri temizleyerek detox diyeti işlevini de üslenir. Dİyette fazla yağ ve karbonhidrat alımı mümkün olmadığından dolayı doğal olarak düşük kalorili bir diyet tatbik etmiş olursunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder